Tarkkaa automaatiota ja laadukasta RF-tekniikkaa Hartolasta

Ota yhteyttä

HartControl Oy toteuttaa teollisuusautomaation suunnittelua ja toteutusta. Vahvin osaamisemme on erityisesti mekaanisen puunjalostusteollisuuden ja sahateollisuuden suunnittelussa ja ohjelmoinnissa. Lisäksi saat meiltä kattavat palvelut suurtaajuustekniikan eli RF-tekniikan parissa.

Me palvelemme Hartolasta käsin koko Suomen alueella sekä Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Venäjällä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous automaatiosta, RF-tekniikan varaosista tai huollosta!

Suunnittelu ja ohjelmointi

Me tarjoamme teollisuusautomaatiosuunnittelua ja ohjelmointia yli 35 vuoden kokemuksella. Saat meiltä ohjausten ja keskuksien suunnitelmat sinun toivomustesi ja tarpeidesi mukaisesti. Olemme vastuullinen toimija, joten voit luottaa siihen, että otamme kaikki turvallisuusmääräykset ja standardit aina huomioon.

Palvelumme pitävät sisällään muun muassa:

  • Ohjauskeskukset

  • Kenttäasennukset

  • Mittaukset

  • Dokumentoinnit.

Alan parhaimmistoon kuuluvien työntekijöidemme käytössä ovat aina viimeaikaisimmat sähkösuunnittelutyökalut.

Me pidämme huolen siitä, että kalustomme on aina päivitetty ja työntekijöidemme osaaminen on alan huippua! Olemme erikoistuneet mekaanisen puunjalostusteollisuuden ja sahateollisuuden suunnitteluun ja ohjelmointiin. 

  • Servo-ohjaus

  • Paineensäätö

  • Kenttäväylät

  • Laskurit

  • Turvaväylät

Yleisimpiä käyttämiämme merkkejä ovat Siemens, Omron, Mitsubishi sekä Rexroth Indramat.

RF-tekniikka

HartControl Oy tarjoaa huolto- ja varaosapalveluita kaikkiin teollisuuden suurtaajuuslaitteisiin, esimerkiksi puuteollisuuteen ja kirjapainojen kuumennuslaitteisiin.

Omasta varastostamme löytyvästä suurtaajuuslaitteiden komponenttivalikoimasta löytyy varaosia kaikkiin laitemerkkeihin, kuten RF-Technic, Har-Ko, PYE, Italpresse, Cavallo ja Weining. Suuri valikoimamme kattaa muun muassa triodit, keraamiset kondensaattorit, tyhjiökondensaattorit, suurjännitemuuntajat sekä tasasuuntaajat.

Lisäksi valmistamme omissa tiloissamme suurtaajuusgeneraattoreita, jotka ovat ulostuloteholtaan 15–60 kW. Nämä generaattorit sopivat muun muassa huonekalu-, parketti- ja vaneriteollisuuteen.

Markku Rolig

toimitusjohtaja

Oskari Pajunen

Kai Tuominen

RF tekniikka

Heikki Johansson

kiinteistösähköasennukset